Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

afca17744f08b5e0a7719bca79fb
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 16,00 zł 29,00 zł 16.00
bez kosztów dostawy
ilość szt.
Zyskujesz 2 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 31669
Pin It

Opis

Tania książka - omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Autor

Aleksandra Procner, Krystyna Flis

Opis książki

Książka w bardzo dobrym stanie, nowa

Okładka miękka

Liczba stron: 296

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl