darmowa dostawa książek tanie książki na wagę, książki na kilogramy książki z autografami, oryginalne podpisy autorów książek

 

Anna Kmiołek Organizacja produkcji gastronomicznej

Dostępność: brak towaru
Cena: 22,00 zł
bez kosztów dostawy
22.00
ilość szt.
Zyskujesz 2 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 16177
Pin It

Opis

Organizacja produkcji gastronomicznej

Autor:

Anna Kmiołek

OPIS:

Książka w  bardzo dobrym stanie

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Liczba stron: 152

P

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl