Dziękujemy za zaufanie - opinie naszych klientów 47
Dziękujemy za zaufanie

Dziękujemy za dobre opinie

o Antykwariat OTO Książka 24

 

Miło nam poinformować, że kolejny raz Antykwariat OTO Książka 24 wygrywa w plebiscycie ORŁY Księgarstwa. To tylko dzięki Wam i Waszym ocenom w internecie otrzymaliśmy takie wyróżnienie. Cieszymy się że jesteście zadowoleni z naszej obsługi, książek i cen, które staramy się utrzymywać na dobrym i atrakcyjnym poziomie.

Okres pandemii to dla nas trudny czas, pełen wyzwań.
Tym bardziej cieszy nas, że wracacie do nas po ciekawe książki i komiksy, płyty CD i winyle.


Dziękujemy za zaufanie.

Jeśli chcielibyście zapoznać się z ocenami innych, lub ocenić nas, nie tylko na naszej stronie poniżej przedstawiamy kilka sprawdzonych miejsc, gdzie można to zrobić.

Za wszystkie rzeczowe i uczciwe opinie z serca dziękujemy

1. GOOGLE

2. GOWORKPL

3. PANORAMA FIRM

4. OFERTEO

Komentarze do wpisu (47)

25 marca 2020

Książka najtańsza na internecie (wręcz podejrzanie tania), ale wszystko z nią w porządku. Nowiutka zgodnie z opisem. Polecam.

10 kwietnia 2020

Rzetelna i udana transakcja. Dziękuję.

14 kwietnia 2020

Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, kontakt perfekcyjny, zamówienie zapakowane bardzo, bardzo starannie. Bardzo dziękuję i serdeczne polecam!

29 kwietnia 2020

Wszystko zgodnie z opisem. Książka w idealnym stanie. Polecam

2 maja 2020

Bardzo polecam sprzedającego.Wszysystko super . Książka którą kupilam jest w stanie idealnym, śmiało mogę powiedzieć że nowa. Dziękuję za transakcję i pozdrawiam serdecznie

3 maja 2020

Przedmioty i ich stan zgodny z opisem i zdjęciami, przesyłka zapakowana solidnie i bezpiecznie, szybka wysyłka. Polecam Sprzedającego!

5 maja 2020

Transakcja w stu procentach udana. Szczerze polecam zakupy u tego Sprzedającego.

10 maja 2020

Fajnie i szybko

10 maja 2020

wszystko w jak najlepszej, profesjonalnej formule !!polecam w 100%

11 maja 2020

Produkt doszedł w stanie zgodnym z opisem. Szybko i sprawnie. Polecam jak najbardziej :)

15 maja 2020

Zamówiłam używaną płytę CD w OTO Książka 24. W szybkim tempie otrzymałam zamawiany produkt, który jest w bardzo dobrym stanie. Polecam serdecznie

21 maja 2020

Super zabezpieczona paczka. Książka praktycznie jak nowa. Polecam tego sprzedawcę!

3 czerwca 2020

Świetny kontakt ze sprzedającym. Była mała wada w przypadku jednej z książek, ale wystarczyło zadzwonić i po uzgodnieniu bez problemu wysłano drugi egzemplarz. Polecam.

4 czerwca 2020

Szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 czerwca 2020

Super stan książki . Profesjonalne pakowanie i szybka wysyłka. Polecam na 100%. Satysfakcja gwarantowana.

10 czerwca 2020

Szybko i sprawnie. Rzetelny kontrahent. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam :-)

19 czerwca 2020

Wszystko super szybko. Polecam!

22 czerwca 2020

Wszystko się zgadza, transakcja przebiegła tak jak powinna, polecam!

23 czerwca 2020

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

26 czerwca 2020

Szybka wysyłka super! Polecam!!!

31 lipca 2020

Książki we WSPANIAŁYM stanie, jakże rzadko idzie znaleźć taki skarb w internecie Czyste, nieponiszczone i niepobazgrane. Sprzedawca pierwsza klasa!

4 sierpnia 2020

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam Sprzedawcę i dziękuję za sprawną transakcję

5 sierpnia 2020

Książka jak nowa. Sama przyjemność

6 sierpnia 2020

Szybko i sprawnie, mało używana, wszystko zgodne z opisem. Polecam!!

11 sierpnia 2020

Bardzo dobra transakcja - książki zgodne z opisem i dobrze zabezpieczone.

11 sierpnia 2020

Wspomnienia z dzieciństwa powróciły gdy czytałem tą książeczkę będąc brzdącem. Jak na 34 lata od wydrukowania tego egzemplarza to stan idealny;-) Super pamiątka. Dziękuję i pozdrawiam.

15 sierpnia 2020

Książka w stanie takim jak w opisie. Może nawet i w lepszym. Bardzo sprawna wysyłka. Polecam sprzedawcę !

17 sierpnia 2020

POLECAM. Książki zgodne z opisem świetnie zapakowane do transportu, Na pewno skorzystam w przyszłości u usług.

31 sierpnia 2020

Dziękuję za profesjonalną obsługę, towar zgodny z opisem. Pozostaje tylko polecać innym kupującym.

3 września 2020

Jedna z książek była i używana i w gratisie dostałam pięknie zasuszony liść klonu :D Polecam! :)

8 września 2020

Wszystko znakomicie!! Lepiej się nie da!!! Książka zapakowana i zabezpieczona we wzorcowy sposób!!! Błyskawiczna dostawa!!! Profesjonalna obsługa!!! Słowem - POLECAM WSZYSTKIM

15 września 2020

Towar pierwsza klasa. W 100% zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam!

16 listopada 2020

W opisie brakowało informacji o znajdującej się wewnątrz dedykacji. Poza tą kwestią wszystko w porządku: książka w dobrym stanie, szybka wysyłka.

9 grudnia 2020

Wzorowa, błyskawiczna, profesjonalna transakcja !!! POLECAM !!! POLECAM !!! POLECAM !!!

15 grudnia 2020

Książka w świetnym stanie jak na trzydziestoletni egzemplarz :D Błyskawiczna wysyłka, towar dobrze opakowany. Dziękuję i polecam :)

3 stycznia 2021

Błyskawiczna przesyłka perfekcyjnie zapakowana, książka w idealnym stanie, nowa :o Takie zakupy to sama przyjemność. Szczerze polecam i serdecznie pozdrawiam sprzedawcę.

4 marca 2021

Bardzo szybka przesyłka, ksiązki zapakowane bardzo starannie i stan zgodny z opisem, serdecznie polecam

7 marca 2021

Super. Polecam. Doskonałość w każdym calu

21 marca 2021

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam :)

7 kwietnia 2021

DOBRA OFERTA I JAKOŚĆ USŁUG. Wszystko w należytym porządku: PRZESYŁKA STARANNIE OPAKOWANA dotarła na czas. Towar zgodny z opisem na aukcji. Pozdrawiam - i polecam kupującym!

2 czerwca 2021

Bardzo dobry kontakt,ze sprzedającym,gorąco polecam i ,zapraszam do zakupów właśnie tutaj. Pozdrawiam.

2 czerwca 2021

Zamówienie bardzo starannie i estetycznie zapakowane, wewnątrz zabezpieczone folią. Polecam!

13 lipca 2021

Przesyłkę nadano w dniu złożenia zamówienia. Stan książki zgodny z opisem. Wyjątkowa staranność z jaką zabezpieczono i zapakowana tę starą książkę, świadczy o rzetelności Sprzedającego . Serdecznie pozdrawiam i z pełnym przekonanie polecam.

14 października 2021

Super. Błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim.

25 listopada 2021

Stan książek zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, wszystko bez zarzutu.

2 grudnia 2021

Perfekt. Solidnie jak zwykle

23 lutego 2022

Bardzo sprawna obsługa transakcji. Zdecydowanie wysoka ocena !

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl